Vi tilbyder følgende mulighed for at blive Align Footwear® forhandler:

• Behandlere, med kendskab til krop og fødder såsom fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, massører, zoneterapeuter, fodplejere, fodterapeuter og lign.

• Udvalgte fitnesscentre med tilknyttede (krops-)uddannet personale.

Vil du være en del af Grønlands stærkeste forhandlernetværk?

– til glæde og gavn for både dine kunder og din forretning..

Udfyld formularen herunder. Så tager vi kontakt til dig med henblik på en snak om mulighederne.

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.gl

Inge Eskholm, – ejer af Akupunkturgården

“For mig er det vigtigt som selvstændig erhvervsdrivende at jeg kun forhandler produkter, som jeg selv kan stå inde for – og jeg er meget begejstret for Align Footwear®s indlægssåler. Det er virkelig et troværdigt produkt og jeg oplever virkelig, hvor stor en forskel indlægssålerne gør. Samtidig er det fantastisk at man kan tilbyde sine kunder en 60 dages pengene tilbage garanti til sine kunder. På den måde spilder ingen sine penge – og man betaler kun for et produkt som virkelig virker – og det gør det virkelig.”

Ole Søgaard, – ejer af Klinik for Fodterapi, Esbjerg

“Jamen De sælger faktisk sig selv – og hvis man selv lige gør en indsats for at gøre æskerne synlige og man også nævner dem for sine kunder bliver det jo bare endnu bedre. Jeg har ofte haft besøg i klinikken af kunder, der udelukkende kom, fordi de på nettet har set at jeg forhandler indlægssålerne. Det er et godt og troværdigt produkt som jeg helt sikkert kan stå inde for at sælge. Jeg har haft rigtig gode oplevelser – endda med en kunde, som slap for sine skuldersmerte og igen kunne begynde til golf. Jeg bruger dem også selv – jeg vil ikke undvære dem nu. Jeg har store smerter i højre knæ – det er knogle mod knogle, og så går man jo helt naturligt lidt skævt for at beskytte sig mod smerterne. Med de her såler går jeg lige og har stor lindring.”