Behandling af hælspore

Med indlægssåler fra Align behandler du ikke blot symptomerne, men forebygger selve årsagen til hælsporer!

Haelspore

Hælsporeindlæg med virkningsgaranti!

Plantar fasciitis og hælesporer kan behandles forebyggende ved vores patenterede Arch Mobility indlægssåler. Plantar fasciitis opstår, når fodens fjedrende system er for ufleksibelt, d.v.s at senesystemet populært sagt er ”kalket-til”, hvorved der ved en meget lille overbelastning, kan dannes en smertegivende belægning omkring fodens langsgående sener ved hælen.

Beskadigelserne kan udvikle en ”betændelsestilstand” som kan giver voldsomme hælsmerter. Vedvarende små beskadigelser af sene-enderne ved hælbenet kan over tid udvikle sig til en stærk smerte. Over tid kan en større overbelastning ligeledes udvikle en ”betændelsestilstand” i sene-enderne og give smerter. Vores indlægssåler sætter foden tilbage i en mere neutral position og aflaster dermed plantar fascia og en evt. hælspore og bidrager til at mindske smerter og kroppens helingsproces ved at kombinere Arch Mobility indlægssålerne med regelmæssige strækøvelser af dine fødder.

Nogle har held med behandlingsmuligheder såsom akupunktur, ultralyd og forskellige øvelser. Fælles er at mange forsøger sig med disse symptom behandlinger, hvor man i virkeligheden burde behandle selv årsagen til at hælsporen opstår. Vi tror så meget på vores patenterede teknologi, at vi giver pengene retur inden for 60 dage, hvis ikke du er tilfreds med vores indlægssåler.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

 • Mere end 250.000 kunder har allerede købt
 • Effektiv mod hælspore
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 319,20,-

Indlægssåler mod hælspore

Sådan hjalp det Kirsten

Som sagt har jeg også Align såler i mine træningssko. Jeg træner konditionstræning og styrketræning 1 1/2 time hver tirsdag. Der er både mænd og kvinder på holdet og i forbindelse med træningen løber vi 50 m ca.10 gange i fuld spurt. Det sjove er, fra at have været 6. hurtigst, er jeg nu 2. hurtigst. Jeg kan nu løbe fra træneren, den hurtigste af kvinderne og mændene med undtagelse af 1, det er en så fed fornemmelse. Jeg er hverken mere forpustet eller mister farten på 10 omgang mine ben vil bare derudaf. Hvis du vil noget med din sport eller, hvis du som jeg, har ondt et sted i kroppen, så prøv Align såler.
Jeg kan varmt anbefale dem.”

Se andre personlige oplevelser med Arch Mobility.

Ofte stillede spørgsmål om hælsporer:

Hvad er en Hælspore – fasciitis plantaris

En hælspore er betegnelsen for en betændelse af senebladet i fodsålen og give stærke hælsmerter. Hælsporer er meget smertefulde og kan kræve langvarig behandling. Ofte går hælsporen i sig selv for derefter at komme igen.

Skaden ses oftest efter 35-års alderen og hos dem, der har platfod eller hulfod. Kvinder er oftere mere disponerede for at danne hælspore. Der er flere elementer der kan være skyldige i at man udvikler hælspore.

Hvilke symptomer kan indikere, at man har en hælspore?

 • Hvis du har ondt ved belastning ved senens tilhæftning på hælbenet. Smerterne mindskes ved hvile.
 • Hvis der er stivhed og ømhed omkring hælen især om morgenen når du vågner og halter.
 • Smerter når du står på tå eller går på hælene.
 • Perioder med snurrende fornemmelse langs fodsålens yderside
 • Ømhed når du står på foden og periodevis hævelser over hælbenet.

Ondt eller øm i hælen

Hvad kan være årsag til en hælspore?

Der kan være mange grunde til at du får en hælspore. De typiske årsager er:

 • løb i sko, der ikke passer til dine fødder eller for hårdt underlag.
 • Pludselig øger træningsbelastningen i forhold til hvad du er vant til, kan du selvom du er i god form udvikle hælspore.
 • Overvægt kan give et ekstra stræk på hælen og derved udvikle hælspore.
 • Sko med ingen eller meget lidt stødabsorption kan være medvirkende til for stor belastning og derved give hælspore
 • Hvis du går mere, løber eller står meget mere end du ellers er vant til – man skal starte blidt ud.
 • Løbere med dårlig løbeteknik.

Hvilke muligheder for hælspore behandling er der?

Mange gange vil betændelsen i hælen aftage – men det er en lang og smertefuld proces. Det kan tage mange måneder. Almindelig gang vil hjælpe. Hvil desuden hælen så meget som muligt og undgå løb og at stå for meget op. Der er mange tilgange til behandling af hælspore. Sidste udvej kan være en kirurgisk behandling – og der er ofte en lang smertefuld periode herefter. Hvis man stadig har smerter 12 måneder efter er dette ikke unormalt.

Hvad kan du selv gøre, hvis du har en hælspore?

Der er også mange ting, du selv kan gøre.

 • Man kan få smertestillende medicin som paracetamol (panodil) og gigtpræparater efter aftale med egen læge.
 • I nogle tilfælde vil lægen vurdere, at binyrebakhormon kan have en effekt. Det kan lette smerterne i nogle uger og reducere betændelsestilstanden, men det er ikke en garanti for at tilstanden forsvinder.
 • Du kan efter aftale med din læge eller fysioterapeut få nogle øvelser, der kan lindre smerterne
 • Derudover skal du undgå hårde underlag – sko med polstring af hælen eller endnu bedre et indlæg i skoene med hælindlæg.

Hælsporer og Align Footwear

Vi har rigtig gode erfaringer med kunder, der har en hælspore. Vores indlægssåler sætter foden tilbage i en mere neutral position. Dermed aflastes hælsporen og det bidrager til at mindske smerter og samtidig fremme kroppens helingsproces. Indlægssålerne er udstyret med en blød gel, som fordeler kropsvægtens tryk og lindrer den smerte du kan opleve, når du har en hælspore. Vores sål retter op på din hæl ved hjælp af tre støttepunkter – og dem har vi verdenspatent på. Ved at rette op på hælen så den står lige, vil det også rette op på dine knæ, hofte og skuldre. Det har for mange af vores glade kunder givet en god smertelindring. Samtidig har det den effekt, at unødigt pres på muskler, led, knogler og sener undgås, idet kropsvægten også er optimalt afbalanceret. – Filosofien bag Align Footwear® er, modsat mange af de traditionelle tilgange til forfodssmerter, at undgå at fastlåse foden ved hjælp af svangstøtte, pelotter og kiler. Det fjerner bevægeligheden – og det gør fodmuskulaturen slap – og det kan både blive smertefuldt i længden og være svært at genoptræne. Vores sål retter op på din hæl ved hjælp af de tre støttepunkter – og det har for mange af vores glade kunder givet en god smertelindring til eksempelvis forfodsnedfald, men også hælspore, iskiassmerter, knæsmerter og meget mere. Dette er i rigtig god harmoni med de anbefalinger om øvelser for dine fødder, som du ofte får af fodspecialister, når du oplever udfordringer og smerter – hvis man samtidig fastlåser foden i en bestemt position sænker man effekten af øvelserne.
Align Footwear® indlægssålerne er helt unikke og ulig noget andet på markedet. Det drejer sig f.eks. ikke om at placere en kunstig svang under foden – det handler om at styre anklen for at optimere kroppens potentiale og bevæge vores muskler under foden som vi er skabt til at gøre. Vi har kunder, som dagligt går og står i mere end 10 timer – de fortæller os, at efter at have prøvet Align Footwear® indlægssålerne i en periode, har de enten få eller ingen smerter længere. Dette gælder også for gigtpatienter. Disse udtalelser kan du bl.a. læse på vores Facebook-side.
Vi opfordrer dig til at give Align Footwear® indlægssålerne en chance. Prøv vores Align Footwear® indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.
Align Footwear®s indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Align Footwear® indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt. betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd – og det er rigtig godt for dig, hvis du har en slem hælspore.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.gl